Please choose your preferred language

English Afrikaans

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

FILOSOFI

Vår filosofi är ganska enkel – vi använder oss av ny forskning inom bioteknik för att kunna uppnå en optimal hudhälsa som är mer resistent mot ett för tidigt åldrande. Vi har en långsiktig syn på hudens hälsa och vi kommer inte att ta några genvägar för att enbart uppnå ett kortsiktigt resultat.

Esse är ekologiskt certifierade av Ecocert, ackrediterade av PhytoTrade Africa och veganmärkta av Vegan Society. Vi är även ett koldioxidneutralt företag.

I korthet så är Esse ett etiskt varumärke som fokuserar på de resultat som krävs för den professionella hudvårdsmarknaden.

FÖRDELAR FÖR DINA KUNDER

Det finns ett enormt globalt växande intresse för produkter som är fria från syntetiska ingredienser men som samtidigt ger snabba och effektiva resultat. Det naturliga och ekologiska hudvårdssegmentet är det absolut snabbast växande inom hudvårdsindustrin. Kunderna blir allt mer och mer medvetna om skadliga syntetiska ingredienser och gör medvetna val för att undvika dessa i sina hudvårdsprodukter.

Idag räcker det dock inte för ett hudvårdsmärke att enbart undvika skadliga syntetiska ingredienser. Kunderna vill även ha högteknologiska anti-ageing produkter som ger resultat oavsett hudtyp. De har även tröttnat på falska löften och tomma påståenden.

Esse har i flertalet oberoende tester i Tyskland visar på exceptionella resultat. Detta har bidragit till att Esse har blivit en internationell succé och finns nu i över 40 länder. Den största framgången har visat sig i Norra Europa och i Skandinavien.

ESSE ERBJUDER DINA KUNDER:

  • Högteknologisk bioteknologisk hudvård.
  • Effektiva produkter för alla hudtyper och hudåkommor. Vi har även fantastiska produkter för en känslig hudtyp.
  • Unika anti-ageing ingredienser, däribland levande probiotika.
  • Etiskt certifierade produkter: ekologiska (Ecocert), vegan (Vegan Society), fair trade (Phytotrade Africa), koldioxidneutrala och inga plågsamma djurförsök (PETA).

ESSE ERBJUDER DIG:

  • En möjlighet att särskilja din salong från dina konkurrenters.
  • Vi följer noggrant forskningen kring hudens mikroflora och tar därefter kontinuerligt fram nya innovativa produkter för olika hudtillstånd.
  • kräddarsydd support med marknadsföring som hjälper dig och ditt företag att växa. Ett stort antal olika utbildningsmöjligheter som kontinuerligt uppdateras med ny information. Nya signaturbehandlingar som är framtagna i syfte att gynna hudens mikroflora. Fantastisk service.
  • Attraktivt marknadsföringsmaterial.
  • För mer information om hur du kan bli återförsäljare av Esse, vänligen fyll i formuläret här nedan.

For more information about becoming an Esse stockist, please fill in the contact form below.